Introductietje

Hoi iedereen!

Bij deze even mijn eerste testberichtje, ik heb namelijk nog niet echt een idee hoe dit werkt. Vanaf woensdag zit ik in Ghana en ik hoop dat ik zo af en toe een update kan doen over mijn leven daar. Volgens mij kan ik niet iedereen individueel een mailtje sturen als ik weer een nieuw verslag er op heb staan,dus als je geïnteresseerd bent moet je gewoon af en toe even naar puckswarte.gaatverweg.nl surfen om te kijken of ik iets nieuws heb geschreven. Ik hoop dat dit gaat werken!

Groetjes!

3 reacties op “Introductietje

  1. Aah Puck zo leuk dat je dit even hebt gefixt! Kan niet wachten totdat je wat hebt geplaatst, en de tijd van je leven gaat meemaken! Het wordt 1 groot avontuur lieverd! Hou ons op de hoogte.

    Dikke kus Ess

  2. Hi schatje…

    Mooi dat het gelukt is! Ik kijk uit naar al je verhalen!
    Dikke kus
    MAM

Reacties zijn gesloten.